PRVI MLADENAČKI PLES

 U Saveti, vesti

Prvi ples je jedan od najromantičnijih momenata svakog venčanja. U pokušaju da pronađemo odakle i otkada ovaj običaj postaje sastavni deo svakog venčanja, teško da ćemo imati značajnijeg uspeha. Jedino što je sigurno, jeste ideja i želja  mladenaca da u zajednički život uđu plešući.

Upravo iz tog razloga, odabir pesme za prvi mladenački ples je važan, prvenstveno jer odabrana pesma za par ima posebnu emotivnu važnost. U odabranoj pesmi sumirani su zajednički trenuci para, ono što zajedno unose u novi život. A da bi sve izgledalo romantično i savršeno, preporuka mladencima je da pre venčanja odvoje malo vremena, odaberu svoju pesmu, a možda i uvežbaju nekoliko jednostavnih koraka, da bi se tokom plesa osećali sigurnije i samopouzdanije.

Ipak, za one mladence koji i pored intezivnog razmišljanja ne mogu da se odluče za neku od pesama, pružamo uvid u neke naše predloge, pesme koje smatramo adekvatnim za prvi mladenački ples. U nadi da ćemo Vam bar malo olakšati da pronađete pesmu uz koju će Vaš prvi ples ostati zapamćen, pogledajte naše predloge  pesama sa domaće i strane scene.

Predlog pesama za prvi ples

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search