Tipovi Muzičkog Programa

 U Saveti

PROGRAM

Ukoliko se odlučite za ovu ponudu, na vama i na vašim gostima ostaje samo da se opustite i uživate u zvuku koji za vas izvodimo mi. Odabirom ove ponude brigu o repertoaru prepustili ste nama, a naše dugogodišnje iskustvo garantuje kvalitetan i uzbudljiv odabir numera.
Muzičke želje i pozdravne poruke gostiju ne uzimaju se u razmatranje, pa ovako angažovan bend mora pokrivati širok dijapazon numera i gotovo sve muzičke pravce. Jednostavno, potrebno je pokriti svačiji muzički ukus, kako bi provod na vašoj svadbenoj ili nekoj drugoj proslavi ostao u lepim uspomenama.

Na početku proslave, dok se još gosti i zvanice okupljaju, laganijom muzikom bi trebalo napraviti prijatan ambijent za opuštanje i adaptaciju, a kako vreme odmiče, bend se trudi da, osluškujući i prepoznajući interesovanja gostiju, kvalitetnim numerama animira goste i napravi veselu atmosferu.
Budući da odabir ove ponude podrazumeva angažovanje i stavljanje u pogon svih instrumenata, rekvizita i znanja benda, njegova cena je nešto veća u odnosu na druge dve ponude. Kao vrlo iskusan bend za svadbe i proslave, u dogovoru sa klijentima spremni smo da razmotrimo neke specifične želje i da im po mogućstvu izađemo u susret.

POLUPROGRAM

Ukoliko se odlučite za ovu ponudu, bendu za svadbe i proslave poveravate početak Vaše zabave. Sopstvenim izborom repertoara prikladnog za ovaj period proslave, na bendu je da napravi uvertiru za zabavu koju će kasnije sebi kreirati sami gosti.

Nakon određenog vremenskog perioda, u dogovoru sa svojim klijentima, bend ispunjava želje gostiju prethodno napisane na ceduljicama i čitanjem pozdravne poruke izvodi pesme koje gosti žele i koje plaćaju. Dakle, sa programske ponude, prelazi se na ponudu sa poručivanjem. Poučeni velikim iskustvom, svojim klijentima savetujemo da prilikom opredeljivanja za ovu ponudu, uzmu u obzir mogućnost čestog ponavljanja pesama, ili traženje pesama koje mogu biti neprikladne prirodi veselja i proslave, što kod gostiju može izazvati zamor. Ova ponuda preporučljiva je onim klijentima koji ne sumnjaju u ukus svojih gostiju i koji su sigurni u veselost i prikladnost pesama koje će gosti poručivati.

SA PORUČIVANJEM

Odabirom ove ponude, odlučili ste da izbor repertoara u potpunosti prepustite svojim gostima i zvanicama. Na ceduljicama gosti će napisati željene pesme, a obaveza benda je da pozdravne poruke pročita, a muzičkim željama gostiju maksimalno izađe u susret.
Prednost odabira ove ponude leži u nižoj ceni angažovanja benda u odnosu na druge dve ponude. Međutim, brojiniji su potencijalni nedostaci odabira ove opcije, na koje, kao bend za svadbe i zabave od velikog iskustva, osećamo potrebu da ukažemo.

Ukus gostiju ne može biti istovetan, pa je vrlo moguće da pojedinim gostima ne odgovaraju pesme koje biraju drugi gosti. U tim trenucima, dešava se da zabava bude lokalizovana u jednom delu sale, dok ostatak prostora ne deli oduševljenje. Vrlo nezgodan je momenat ponavljanja pesama. Bend nastoji da svima izađe u susret, ali insistiranje na ponavljanju nekih pesama obično bude interesantno neznatnom broju gostiju. Takođe, neretko dolazi do rasprava sa bendom, jer gosti ponekad nemaju sluha i strpljenja za poštovanje pravila, pa zahtevaju da im se ispune zahtevi koji ni u kom slučaju ne spadaju u obavezu benda.

Ako je u pitanju veselje (svadba) većim brojem gostiju bendovi za svadbe često nisu u stanju da naprave dobru i pozitivnu atmosferu. Jednostavno sve je haotično.Ukoliko ste bend dobili u paket aranžmanu iznajmljenog restorana, očekujte koncept „Sa poručivanjem“.

Skorašnji postovi

Start typing and press Enter to search